Ver mapa Contacte

Seleeciona Idioma

 

         
         
         
                                                                                       

 

EL RESTAURANT 

CAL ROS es un restaurant de Girona amb més d'un segle d'història, d´ambient intim i rel·laxat. Antiga fonda i punt de trobada dels mercaders i comerciants de Girona, esmorzars de forquilla i dinars de cuina casolana, per on han passat clients de tots els àmbits: polítics, escriptors, artistes, actors...

A Cal Ros ara s'hi fa una cuina catalana tradicional actualitzada i de mercat, però sense perdre les arrels, les aromes i els sabors d'abans. Les pedres i els arcs que envolten el local ens recorda constantment la història de Cal Ros (i de Girona), així doncs volem que la nostra filosofia de cuina i servei tingui aquest sabor, però necessariament actual·litzat al segle XXI. Tot això gracies a dos joves emprenedors amb empenta, que fa més de quinze anys que treballen a les comarques gironines, oferint la seva experiència als nous i antics clients de Cal Ros.

 

         

 

 

GASTRONOMIA: CUINA CATALANA DE MERCAT

El secret de la nostra cuina són els productes de temporada que utilitzem en l'elaboració dels plats. La nostra carta reflecteix el que durant temps hem intentat defensar, una cuina de mercat de plats casolans, però sempre buscant alternatives en la seva creació.

Amb ganes de recuperar aquell esperit que s'havia viscut a Cal Ros amb la cuina casolana, ara lluitem per tenir el millor producte del mercat: verdures, hortalisses, carn i peix. Tot comprat i trobat el més a prop possible i en la temporada corresponent, per poder tenir aquest control de la qualitat que ens dóna la garantia, per servir un resultat final el millor possible. Gràcies a tècniques actuals de conservació i cocció, sense oblidar les tradicionals, podem cuidar la qualitat del producte fins que el client ens el demana. Intentem recuperar així receptaris de sempre i tradicionals, i els posem al dia, ja que el temps d'avui ens ho demana. Coccions més curtes i més exactes, peixos sense espines, carns més meloses i menys greixoses, verdures amb el sabor de sempre, ecològiques, presentacions més actuals i textures diferenciades. Però sempre intentarem trobar l'esperit d'abans, en el sabor i en el producte.